1. Aanpak


Belcotec NV is een HVAC-installatiebedrijf gelegen te Dessel gespecialiseerd in het realiseren van kwalitief hoogstaande installaties. Wij bieden “op-maat-oplossingen” aan in verwarming, klimatisatie, luchtbehandeling, airconditioning, piping en sanitaire installaties.

Onze ervaren ingenieurs en bekwame vaklui zorgen voor duurzame oplossingen zoals de installatie van warmtepompen, warmtekrachtkoppelingen, zonneboilers en hybride ventilatieconcepten. We investeren in onze mensen en in onze middelen, zowel op het vlak van ICT als in gereedschappen.

2. Missie


Als installatiebedrijf zoeken we constant manieren om u beter te ondersteunen op een duurzame manier. We hebben oog voor expertise en zetten de juiste mensen en middelen in voor uw project.

Het antwoord op duurzaam ondernemen schuilt dikwijls in de integratie van nieuwe technieken. We onderzoeken ze met kennis van zaken en schakelen ze in wanneer we ervan overtuigd zijn dat ze u én het milieu een voordeel leveren op het juiste moment. De basis van onze duurzame samenwerking berust op kwaliteit en betrouwbaarheid in installaties en diensten.

Naar de website

Belcotec.be

Clevr


Slim in zelfbouw

1. Aanpak


Be smart en… kies voor Clevr! Slim zijn in zelfbouw heeft nu 1 adres. Wees dus Clevr en bouw aan je droomhuis met ons! Wij zijn de nieuwe wind in het zelfbouw-landschap! Know how, technologische background en expertise zijn enkele troeven van dit nieuw concept! Toon je handen en ga voor de eeuwige zelfbouw-roem! Bij Clevr staat “onze” klant centraal. Ja… “onze” klant. Een team van professionals staat dag en nacht klaar om jouw zelfbouwleven te vergemakkelijken. De bouw of verbouwing zal vlot verlopen dankzij onze slimme aanpak.

2. Missie


Onze pakketten zijn Clevr ontworpen. Wat wil zeggen dat we deze pakketten tesamen met onze leveranciers hebben ontworpen, getest en op maat gemaakt voor de zelfbouwer. Bij het meest technische gedeelte ondersteunen we je niet enkel met videoclips en een handleiding maar leveren we je zelfs een uniek 3D zelfbouwplan mee. De oplossingen zijn budgetvriendelijk. Het Clevr ontwerp zorgt niet enkel voor hoog rendabele systemen maar heeft tevens de meest ideale combinatie gezocht voor wat betreft budgetvriendelijke materialen. Wij combineren A-merken met zeer degelijke montagematerialen.

Naar de website

Clevr.be

Twee merken samen sterker


Belcotec en Clevr bundelen hun krachten om iets unieks te creëren. De wederzijdse aanvulling en vooruitstrevende ambitie hebben geleid tot het willis project. Een hyper modern gebouw dat innovatie en duurzaamheid stimuleert. Ontdek waarom het meer is dan een gebouw alleen!

Expertise

Belcotec en Clevr delen hun jarenlange ervaring in technologie en installatie. Deze kennisdeling garandeert onze hoogstaande producten en diensten

Innovatie

Het nieuwe willis innovatiepark komt naast de campus Thomas More en KU Leuven. Hiermee stimuleren wij onze nieuwe generatie om voorop te staan in technologische ontwikkeling.

B2B - B2C

Met Belcotec als B2B organisatie en Clevr B2C dienen wij beide markten en optimaliseren wij de dienstverlening van beide kanten.